ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

e-EAP (Ψηφιακό Σχολείο)


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"Logo e-EAPΤο σχολείο μου ψηφιακά Logo

   Η πλατφόρμα e-EAP αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων όλων των τάξεων του Λυκείου. Περιλαμβάνονται συνολικά 52 μαθήματα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

   Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με την χρήση ενός απλού web browser, απαιτείται η εισαγωγή των στοιχείων πιστοποίησης (όνομα χρήστη και συνθηματικό) που σας χορηγείται από το Λύκειο για την είσοδο σας. Η περιήγηση είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις.

  Το Ψηφιακό Σχολείο επεκτείνει τις εκπαιδευτικές δυνατότητες του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ" καθώς προσφέρει συγκεντρωμένο όλο το Εκπαιδευτικό Υλικό των μαθημάτων προσβάσιμο από οπουδήποτε (Τηλεκπαίδευση) ακόμη και όταν δεν υπάρχει η φυσική παρουσία του Καθηγητή (Ασύγχρονη) με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο σπίτι.

 


Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Συνδεθείτε για να δείτε Σημειώσεις, Βοηθητικό Υλικό και Διαγωνίσματα των μαθημάτων της Α΄Λυκείου
Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Συνδεθείτε για να δείτε Σημειώσεις, Βοηθητικό Υλικό και Διαγωνίσματα των μαθημάτων της Β΄Λυκείου
Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ
Συνδεθείτε για να δείτε Σημειώσεις, Βοηθητικό Υλικό και Διαγωνίσματα των μαθημάτων της Γ΄Λυκείου
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ
Πρόσβαση σε Ηλεκτρονικό Εκπαιδευτικό Υλικό προερχόμενο από εργασίες Μαθητών
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
Κατεβάστε κάποιες δωρεάν Εφαρμογές που θα τις χρειαστείτε για να μπορείτε να δείτε το ηλεκτρονικό Εκπαιδευτικό Υλικό του e-EAP από το σπίτι
ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ
Εδώ θα βρείτε σε μορφή pdf τα Σχολικά Βιβλία του ΥΠΔΒΜΘ που είναι σε έλλειψη. Κατεβάστε τα και εκτυπώστε τα.Αρχική \ Βαθμίδες \ Λύκειο \ e-EAP (Ψηφιακό Σχολείο)