ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Αγγλικά στην Αγγλία


 

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μας γεμίζει πάντα με θετικές εμπειρίες. Γνωρίζουμε έναν άλλον πολιτισμό, μιλάμε μια ξένη γλώσσα για να επικοινωνήσουμε και μαθαίνουμε να σεβόμαστε και να εκτιμούμε τους άλλους. Σε συνδυασμό μάλιστα με μαθήματα γλώσσας τα οφέλη γίνονται ακόμη περισσότερα.

Γι’ αυτό το λόγο τα Εκπαιδευτήριά μας δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές τους να συμμετέχουν σε Εκπαιδευτικά Προγράμματα στη Μεγάλη Βρετανία ή στη Γερμανία, διάρκειας δύο εβδομάδων, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας.

Η διαμονή γίνεται στις εγκαταστάσεις κάποιου Κολεγίου και τα μαθήματα διδάσκονται από ειδικευμένο προσωπικό του Κολεγίου. Τα Κολέγια προσφέρουν επίσης μια πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων στις εγκαταστάσεις τους, καθώς και εκπαιδευτικές εκδρομές σε διάφορα μέρη.

Για παράδειγμα, το περασμένο καλοκαίρι οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Reading στην Αγγλία, διάρκειας 2 εβδομάδων, από 5-19 Ιουλίου 2010. Παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολούθησαν από ειδικευμένο προσωπικό του Πανεπιστημίου, οι μαθητές μας επισκέφθηκαν: την πόλη του Reading, τα θερινά ανάκτορα της βασίλισσας στο Windsor, τη γενέτειρα του Shakespeare, το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το μοναστήρι του Essex, αλλά και το Λονδίνο, όπου απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση “Sister Act”. Ακόμη επισκέφθηκαν το Βρετανικό Μουσείο, το Μουσείο με τα Κέρινα Ομοιώματα της Madame Tussauds, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και γνώρισαν τη Βρετανική πολυπολιτισμικότητα.


Λονδίνο
Ευκαιρία να φωτογραφηθούμε όλοι μαζί
Λονδίνο
Στο Ορθόδοξο Μοναστήρι του Essex
Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Στην Πύλη των ΑνακτόρωνΑρχική \ Βαθμίδες \ Γυμνάσιο \ Αγγλικά στην Αγγλία