ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Προετοιμασία για το μέλλον


Με σίγουρα βήματα οι μαθητές μας κατακτούν κάθε μέρα και κάτι περισσότερο, πέρα από τα μαθήματα γενικής παιδείας. Οι απαραίτητες ξένες γλώσσες, οι νέες τεχνολογίες, η σωστή προσέγγιση στον αθλητισμό, η μουσική, τα εικαστικά, το θέατρο βάζουν τα απαραίτητα θεμέλια της γνώσης. Αυτό το κάτι περισσότερο παρουσιάζεται στις παρακάτω σελίδες.


Ξένες γλώσσες
Αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά διδάσκονται στους μαθητές του Δημοτικού. Τα αγγλικά σε όλες τις τάξεις, ενώ η επιλογή γερμανικών ή γαλλικών γίνεται από την Δ΄ τάξη.
Νέες Τεχνολογίες & Πληροφορική
Συστηματική είναι η διδασκαλία των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής από την Α΄ μέχρι την Στ΄ τάξη, καθώς και η ενασχόληση με το ηλεκτρονικό υποστηρικτικό υλικό των μαθημάτων.
Αθλητισμός & Φυσική Αγωγή
Οι ευρύχωροι και άνετοι χώροι του σχολείου μας, τα κλειστά γυμναστήρια, η συμμετοχή σ΄ όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της περιφέρειας συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της φυσικής αγωγής.
Μουσική, Εικαστικά & Θέατρο
Οι εκδηλώσεις που γίνονται στο σχολείο μας είναι γεμάτες από μουσική και θεατρικά δρώμενα, που διδάσκονται συστηματικά. Τα εικαστικά έχουν τον δικό τους ρόλο στην προετοιμασία των εκδηλώσεων.Αρχική \ Βαθμίδες \ Δημοτικό Σχολείο \ Προετοιμασία για το μέλλον